Gode, solide madbrød

Disse lækre og nærende madbrød er gode til madpakken eller som tilbehør til din aftensmad.

For at få adgang til denne opskrift skal du være medlem af foreningen.

Opret dig nu, og få adgang til alle opskrifter samt alle øvrige medlemsfordele.

Bliv medlem

Er du allerede medlem?

Gode, solide madbrød

Sværhedsgrad: Begynder Tilberedningstid 40 min Tid i alt 40 min. Portioner: 10 Bedste sæson: Velegnet hele året

Ingredienser

Sådan gør du

  1. Melsorterne blandes med johannesbrødkernemel, bagepulver og salt.

  2. Hørfrøene koges i 2 dl vand i 3 - 4 minutter, og hældes op i et bagefad til let afkøling.

  3. Herefter tilsættes et findelt æble samt olie.

  4. Det blandede mel tilsættes lidt efter lidt, tilsæt den ene dl vand, men vær opmærksom på, at dejen skal være ret klæbrig.

  5. Fordel bollerne på en plade (der bliver ca. 10 styk). Tryk dem en smule flade og pensl med vand tilsat lidt olie.

  6. Bages i forvarmet ovn ved 200° i 15 - 20 minutter.

    Skulle dejen klæbe for meget på hænderne, kan det hjælpe at komme olie eller vand på hænderne.

For at få adgang til denne opskrift skal du være medlem af foreningen.

Opret dig nu, og få adgang til alle opskrifter samt alle øvrige medlemsfordele.

Bliv medlem

Er du allerede medlem?