Græsk bønnesalat

Denne græsk-inspirerede bønnesalat er en super supplement til sommerbuffeten.

For at få adgang til denne opskrift skal du være medlem af foreningen.

Opret dig nu, og få adgang til alle opskrifter samt alle øvrige medlemsfordele.

Bliv medlem

Er du allerede medlem?

Græsk bønnesalat

Sværhedsgrad: Begynder Tilberedningstid 20 min Tid i alt 20 min. Portioner: 4 Bedste sæson: Velegnet hele året

Ingredienser

Sådan gør du

  1. Bønnernes ender nippes af og skæres i 5 cm store stykker.

  2. Bønnerne kommes i en gryde saltvand og koges, til de er møre, men stadig faste.

  3. Hæld vandet fra og afkøl dem i isvand. Lad dem dryppe af og stil dem til side.

  4. Bring bouillon i kog i en stor sautérpande.

  5. Tilsæt det hakkede løg og lad det simre under låg, til det er mørt og gennemsigtigt - ca. 10 minutter.

  6. Skindet flåes af tomaterne ved først at overhælde dem med kogende vand. Kernerne fjernes og tomatkødet skæres i små tern.

  7. Tilsæt det finthakkede hvidløg, oregano, tomatpuré og tomatkødet. Lad det småkoge i 5 min.

  8. Tilsæt de grønne bønner og lad det igen småkoge, til de er blevet bløde, og en del af saucen er absorberet - ca. 5-7 minutter.

  9. Smag til med salt og peber.

    Server evt. med citronbåde til pynt

For at få adgang til denne opskrift skal du være medlem af foreningen.

Opret dig nu, og få adgang til alle opskrifter samt alle øvrige medlemsfordele.

Bliv medlem

Er du allerede medlem?