Græskarkage med kanel og kardemomme

Græskarkage med kanel og kardemomme. Perfekt som hverdagsdessert eller til hyggelige stunder i sofaen.

For at få adgang til denne opskrift skal du være medlem af foreningen.

Opret dig nu, og få adgang til alle opskrifter samt alle øvrige medlemsfordele.

Bliv medlem

Er du allerede medlem?

Græskarkage med kanel og kardemomme

Sværhedsgrad: Øvet Forberedelsestid 15 min Tilberedningstid 45 min Tid i alt 1 time Portioner: 1 Bedste sæson: Efterår

Ingredienser

Sådan gør du

  1. Forvarm ovnen til 180 grader.

  2. Hæld de tørre ingredienser sammen. 

  3. Tilsæt de våde ingredienser og bland det hele grundigt sammen.

    Benyt evt. chiaæg - følgende svarer til 1 æg: Bland 1 spsk. kværnede chiafrø med 3 spsk. vand. Rør det sammen, og det stå, til det gelerer.
  4. Hæld blandingen i en form (15 x 20 cm) med bagepapir.

  5. Bag kagen ved 180 grader i 40-45 minutter.

    Selvom kagen ser færdig ud efter 30 min., skal den have længere tid. Serveres med kokosflødeskum på toppen eller en anden lækker creme.

For at få adgang til denne opskrift skal du være medlem af foreningen.

Opret dig nu, og få adgang til alle opskrifter samt alle øvrige medlemsfordele.

Bliv medlem

Er du allerede medlem?