Grøntsagssuppe med kylling

Aromatisk grøntsagssuppe med kyllingestykker. En opskrift, som nemt kan justeret og tilrettes, afhængigt af, hvilke grøntsager, du har i køleskabet.

For at få adgang til denne opskrift skal du være medlem af foreningen.

Opret dig nu, og få adgang til alle opskrifter samt alle øvrige medlemsfordele.

Bliv medlem

Er du allerede medlem?

Grøntsagssuppe med kylling

Sværhedsgrad: Begynder Tilberedningstid 80 min Tid i alt 1 time 20 min. Portioner: 6 Bedste sæson: Velegnet hele året

Ingredienser

Sådan gør du

  1. Kødet skæres i mindre stykker alt efter smag og behag.

  2. Skræl grøntsagerne og skær dem i små stykker.

  3. Løg og porrer skæres i små stykker og svitses i olie i en gryde.

  4. Herefter tilsættes kødet. Det hele småsteger nogle minutter uden at tage farve.

  5. Tilføj 1½ l vand samt de udskårne grøntsager og risene.

  6. Det hele koger i ca 45 minutter eller til risene er møre.

  7. Smag til med salt, peber og hvidløg.

For at få adgang til denne opskrift skal du være medlem af foreningen.

Opret dig nu, og få adgang til alle opskrifter samt alle øvrige medlemsfordele.

Bliv medlem

Er du allerede medlem?