Grovboller

De lækreste grovboller med mandler og et twist af honning. En opskrift man vender tilbage til!

For at få adgang til denne opskrift skal du være medlem af foreningen.

Opret dig nu, og få adgang til alle opskrifter samt alle øvrige medlemsfordele.

Bliv medlem

Er du allerede medlem?

Sværhedsgrad: Begynder Forberedelsestid 10 min Tilberedningstid 30 min Hviletid 50 min Tid i alt 1 time 30 min. Portioner: 14 Bedste sæson: Velegnet hele året

Ingredienser

Sådan gør du

  1. Mandlerne hakkes fint

  2. Hørfrøene mixes i en blender.

  3. Gæren udrøres i det lunkne vand.

  4. De øvrige ingredienser røres i og dejen hviler i ca. 20 min. Dejen skal være lidt klistret.

  5. Dejen røres igen, formes til boller og sættes på en smurt plade.

  6. Bollerne stilles til hævning i ca. 30 min.

  7. Bages på midterste rille ved 200° i 20-30 min.

For at få adgang til denne opskrift skal du være medlem af foreningen.

Opret dig nu, og få adgang til alle opskrifter samt alle øvrige medlemsfordele.

Bliv medlem

Er du allerede medlem?