Grovbrød med mandler

Brug dette velsmagende grovbrød som tilbehør til aftensmaden eller i madpakken.

For at få adgang til denne opskrift skal du være medlem af foreningen.

Opret dig nu, og få adgang til alle opskrifter samt alle øvrige medlemsfordele.

Bliv medlem

Er du allerede medlem?

Grovbrød med mandler

Sværhedsgrad: Begynder Forberedelsestid 25 min Tilberedningstid 65 min Hviletid 50 min Tid i alt 2 timer 20 min. Portioner: 2 Bedste sæson: Velegnet hele året

Ingredienser

Sådan gør du

  1. Tænd ovnen på 250 grader.

  2. Kog hørfrø og 5 dl vand i 5 minutter, og hæld derefter kogende over melet.

  3. Smulr melmassen godt, og tilsæt mandler, solsikkekerner, anisfrø og fennikelfrø, og lad det hele afkøle.

  4. Opløs gæren i lidt lunkent vand, og tilsæt melet sammen med vindruekerneolie, salt og vand (4 dl).

  5. Lad dejen hæve i 30 minutter.

  6. Når brødet er taget ud af formen, pakkes det ind i klæde, til det er afkølet.

For at få adgang til denne opskrift skal du være medlem af foreningen.

Opret dig nu, og få adgang til alle opskrifter samt alle øvrige medlemsfordele.

Bliv medlem

Er du allerede medlem?