Gulderodsbrød

Lækkert gulerodsbrød, der bare venter på et lag af din yndlingsmarmelade. Ville passe godt ind på ethvert morgenbord.

For at få adgang til denne opskrift skal du være medlem af foreningen.

Opret dig nu, og få adgang til alle opskrifter samt alle øvrige medlemsfordele.

Bliv medlem

Er du allerede medlem?

Gulderodsbrød

Sværhedsgrad: Begynder Forberedelsestid 10 time Tilberedningstid 90 min Tid i alt 11 timer 30 min. Portioner: 1 Bedste sæson: Velegnet hele året

Ingredienser

Sådan gør du

  1. Guleroden rives fint og de øvrige ingredienser tilsættes.

  2. Dejen skal have konsistens som en tyk grød.

  3. Dejen fyldes i en smurt 1 liters form og hæver i ca. 10 timer.

  4. Bages i ca. 2 timer ved 150° med aluminiumsfolie over.

  5. Herefter tages folien af og brødet bager videre 1 time.

For at få adgang til denne opskrift skal du være medlem af foreningen.

Opret dig nu, og få adgang til alle opskrifter samt alle øvrige medlemsfordele.

Bliv medlem

Er du allerede medlem?