Müslibar med chokolade og hindbær

Müslibarer fyldt med hindbærcreme og chokolade. Gode som en eftermiddagssnack eller måske et sødt indslag i madpakken.

For at få adgang til denne opskrift skal du være medlem af foreningen.

Opret dig nu, og få adgang til alle opskrifter samt alle øvrige medlemsfordele.

Bliv medlem

Er du allerede medlem?

Müslibar med chokolade og hindbær

Sværhedsgrad: Begynder Forberedelsestid 20 min Tilberedningstid 30 min Tid i alt 50 min. Portioner: 12 Bedste sæson: Velegnet hele året

Ingredienser

Dej

Hindbærcreme

Sådan gør du

Dej

  1. Sæt ovnen til 180 grader

  2. Beklæd en bageform på ca. 20 x 20 cm. med bagepapir.

  3. Hæld havremel i en skål med bagepulver, salt og kokospalmesukker, og rør godt sammen.

  4. Hæld smeltet kokosolie og vand i blandingen med tørreingredienser, og ælt det sammen med fingrene.

  5. Læg halvdelen af dejen i bradepanden, og tryk dejen flad. Bunden skal være næsten dækket. 

Hindbærcreme

  1. Bruger du frosne bær, så husk at give dem et opkog på minimum et minut før brug.

  2. Tag gryden af varmen, og hæld sirup, vaniljepulver og majsstivelse i.

  3. Rør chokoladen i (hindbærcremen må ikke være varm).

Saml barerne

  1. Hæld hindbærcremen over dejen i bradepande, og smuldr derefter resten af dejen over cremen.

  2. Bag i 25-30 minutter. Lad kagen køle af i ca. 15 minutter, før den skæres til barer i ønsket størrelse. 

For at få adgang til denne opskrift skal du være medlem af foreningen.

Opret dig nu, og få adgang til alle opskrifter samt alle øvrige medlemsfordele.

Bliv medlem

Er du allerede medlem?