Havregrød

Nemt og nærende morgenmåltid. Kan toppes af med frisk frugt og nødder.

For at få adgang til denne opskrift skal du være medlem af foreningen.

Opret dig nu, og få adgang til alle opskrifter samt alle øvrige medlemsfordele.

Bliv medlem

Er du allerede medlem?

Sværhedsgrad: Begynder Tilberedningstid 5 min Tid i alt 5 min. Portioner: 2 Bedste sæson: Velegnet hele året

Ingredienser

Sådan gør du

  1. Havregryn, salt og rismælk kommes op i en tykbundet gryde.

  2. Rør jævnligt over hele bunden så grøden ikke sætter sig fast.

  3. Dæmp varmen når den kommer i kog og kog grøden videre i cirka 4-5 minutter, indtil den er blevet god cremet.

    Vær opmærksom på at grøden ikke bliver for tyk.

For at få adgang til denne opskrift skal du være medlem af foreningen.

Opret dig nu, og få adgang til alle opskrifter samt alle øvrige medlemsfordele.

Bliv medlem

Er du allerede medlem?