Udskriftsindstillinger:

Havregrynscookies

Retter , ,
Sværhedsgrad Begynder
Tid
Forberedelsestid: 40 time Tilberedningstid: 15 min Tid i alt: 40 timer 15 min.
Portioner 12
Bedste sæson Velegnet hele året
Ingredienser
  • 1 æg
  • 200 gram havregren
  • 100g gram brun farin
  • 0.5 Deciliter sirup
  • 1 Deciliter rosiner
  • 2 spiseskeer olivenolie
Sådan gør du
  1. Bland havregryn og mørk farin i en skål og sørg for at sukkeret er jævnt fordelt.

  2. Tilsæt resten af ingredienserne og bland det hele godt.

  3. Herefter stilles massen til side og trækker i ca. ½ time.

  4. Placer dejen i småklatter på bagepladen. Vær opmærksom på at de flyder lidt ud.

  5. Tryk dem let flade med en gaffel inden de bages ved 190 grader i 10-15 min.