Hel hvidløgskylling med rodfrugter

Sund og nærende opskrift, der kan mætte hele familien. God til både hverdag og fest.

For at få adgang til denne opskrift skal du være medlem af foreningen.

Opret dig nu, og få adgang til alle opskrifter samt alle øvrige medlemsfordele.

Bliv medlem

Er du allerede medlem?

Hel hvidløgskylling med rodfrugter

Sværhedsgrad: Begynder Tilberedningstid 100 min Tid i alt 1 time 40 min. Portioner: 6 Bedste sæson: Velegnet hele året

Ingredienser

Sådan gør du

  1. Vask kartofler og pastinakker godt. Skær dem i ensartede stykker og kog dem i 5 minutter.

  2. Hæld vandet fra og lad dem dryppe godt af, inden de kommes i en bradepande sammen med hvidløg med skræl på, olie og timian.

  3. Kyllingen parteres i 8 dele og lægges henover og drysses med salt.

  4. Retten sættes i ovnen ved 220° ca. 1 time og 15 min.

  5. Vend retten jævnligt så rodfrugterne bliver sprøde.

For at få adgang til denne opskrift skal du være medlem af foreningen.

Opret dig nu, og få adgang til alle opskrifter samt alle øvrige medlemsfordele.

Bliv medlem

Er du allerede medlem?