Hel hvidløgskylling med rodfrugter
Sund og nærende opskrift, der kan mætte hele familien. God til både hverdag og fest.
For at få adgang til denne opskrift skal du være medlem af foreningen.
Opret dig nu, og få adgang til alle opskrifter samt alle øvrige medlemsfordele.
Er du allerede medlem?
Hel hvidløgskylling med rodfrugter
Ingredienser
Sådan gør du
-
Vask kartofler og pastinakker godt. Skær dem i ensartede stykker og kog dem i 5 minutter.
-
Hæld vandet fra og lad dem dryppe godt af, inden de kommes i en bradepande sammen med hvidløg med skræl på, olie og timian.
-
Kyllingen parteres i 8 dele og lægges henover og drysses med salt.
-
Retten sættes i ovnen ved 220° ca. 1 time og 15 min.
-
Vend retten jævnligt så rodfrugterne bliver sprøde.
For at få adgang til denne opskrift skal du være medlem af foreningen.
Opret dig nu, og få adgang til alle opskrifter samt alle øvrige medlemsfordele.
Er du allerede medlem?