Hindbærmousse med hvid chokolade
For at få adgang til denne opskrift skal du være medlem af foreningen.
Opret dig nu, og få adgang til alle opskrifter samt alle øvrige medlemsfordele.
Er du allerede medlem?
Hindbærmousse med hvid chokolade
Ingredienser
Sådan gør du
-
Varm den mælkefri fløde i en kasserolle, tag den af varmen, og smelt den hvide chokolade heri.
-
Pisk æggehviden stiv med 1 spsk. sukker.
-
Pisk æggeblommen cremet og lysegul med 1 spsk. sukker, og rør den derefter i den smeltede chokolade.
-
Udblød husblassen i koldt vand i en skål.
-
Varm hindbærrene i en kasserolle med 2 spsk. sukker, til det bliver til puré. Tilsæt lidt vandet, hvis der mangler væde. Hæld hindbærpuréen i en si, og sigt hindbærkernerne fra. Hæld puréen tilbage i kasserollen.
-
Vrid vandet fra husblassen, og opløs den i den varme hindbærpuré.
-
Hæld hindbærpuréen i æggeblomme- og chokoladeblandingen. Vend herefter de stiftpiskede hvider i cremen.
-
Fordel moussen i glas, og sæt dem på køl i minimum en time.
For at få adgang til denne opskrift skal du være medlem af foreningen.
Opret dig nu, og få adgang til alle opskrifter samt alle øvrige medlemsfordele.
Er du allerede medlem?