Hjemmelavet leverpostej
Få ting slår et stykke rugbrød med hjemmelavet leverpostej. Vi giver dig her vores foretrukne opskrift på god leverpostej.
For at få adgang til denne opskrift skal du være medlem af foreningen.
Opret dig nu, og få adgang til alle opskrifter samt alle øvrige medlemsfordele.
Er du allerede medlem?
Hjemmelavet leverpostej
Ingredienser
Sådan gør du
-
Svinelever, spæk og løg hakkes godt eller købes færdighakket.
Brug evt. en kødhakker til dette, hvis du ønsker postejen ekstra fin. -
Den hakkede lever, spæk, løg og æg blandes.
-
Herefter laves en opbagning af: mælkefri margarine, jyttemel og bouillon.
Margarinen smeltes i en gryde, og Jyttemelet kommes i og der røres godt sammen. Herefter tilsættes bouillon lidt efter lidt, til massen har samlet sig godt. Opbagningen skal koges igennem cirka 1 minut. -
Herefter blandes begge blandinger sammen og det smages til med salt og peber.
-
Bages ved vandbad ved 180 º i cirka 45 minutter.
Brug folieforme eller et ildfast fad i rette størrelse.
For at få adgang til denne opskrift skal du være medlem af foreningen.
Opret dig nu, og få adgang til alle opskrifter samt alle øvrige medlemsfordele.
Er du allerede medlem?