Ullas leverpostej

Dejlig leverpostej med et hint af timian. Prøv den med syltede rødbeder på et stykke godt kernerugbrød.

For at få adgang til denne opskrift skal du være medlem af foreningen.

Opret dig nu, og få adgang til alle opskrifter samt alle øvrige medlemsfordele.

Bliv medlem

Er du allerede medlem?

Ullas leverpostej

Sværhedsgrad: Begynder Tilberedningstid 90 min Tid i alt 1 time 30 min. Portioner: 1 Bedste sæson: Velegnet hele året

Ingredienser

Sådan gør du

  1. Lever og spæk hakkes en gang gennem kødhakkeren.

  2. Røres med de fint revne skalotteløg.

  3. Salt, peber og timian tilsættes.

  4. Det hele kommes i form og bages i vandbad 1 time ved 170°.

For at få adgang til denne opskrift skal du være medlem af foreningen.

Opret dig nu, og få adgang til alle opskrifter samt alle øvrige medlemsfordele.

Bliv medlem

Er du allerede medlem?