Udskriftsindstillinger:

Hønsesalat

Sværhedsgrad Begynder
Tid
Tilberedningstid: 15 min Tid i alt: 15 min.
Portioner 6
Bedste sæson Velegnet hele året
Ingredienser
  • 300 gram hønse- eller kyllingekød (kogt eller stegt)
  • 100 gram hvide asparges (på dåse eller glas)
  • 1,5 Deciliter æggefri mayonnaise
  • 4 teskeer grov sennep (hvis tåles)
  • Lidt citronsaft
  • salt og peber
  • purløg eller persille
Sådan gør du
  1. Bland mayonnaise og sennep i en stor skål.

  2. Skær hønsekødet i tern. Dræn vandet fra de hvide asparges, og skær dem i mundrette stykker.

  3. Rør det hele sammen i mayonnaisen.

  4. Smag til med citronsaft, salt og peber. Pynt med purløg eller persille inden servering.