Hvedefri pitabrød

Kun fantasien sætter grænser for, hvilke former for lækkert fyld, du kan komme i din glutenfri pita.

For at få adgang til denne opskrift skal du være medlem af foreningen.

Opret dig nu, og få adgang til alle opskrifter samt alle øvrige medlemsfordele.

Bliv medlem

Er du allerede medlem?

Hvedefri pitabrød

Sværhedsgrad: Begynder Tilberedningstid 40 min Tid i alt 40 min. Portioner: 6 Bedste sæson: Velegnet hele året

Ingredienser

Sådan gør du

  1. Vand og gær røres sammen.

  2. De øvrige ingredienser blandes i.

  3. Dejen formes til boller som placeres på en bageplade med bagepapir og derefter trykkes flade.

  4. Hæves cirka 15 minutter, og bages herefter ved en høj temperatur på 225º i cirka 10 minutter

For at få adgang til denne opskrift skal du være medlem af foreningen.

Opret dig nu, og få adgang til alle opskrifter samt alle øvrige medlemsfordele.

Bliv medlem

Er du allerede medlem?