Indisk tomatgryde

Aromatisk, vegetarisk og lækkert. Det indiske køkken skuffer sjældent - heller ikke med denne opskrift.

For at få adgang til denne opskrift skal du være medlem af foreningen.

Opret dig nu, og få adgang til alle opskrifter samt alle øvrige medlemsfordele.

Bliv medlem

Er du allerede medlem?

Indisk tomatgryde

Sværhedsgrad: Begynder Tilberedningstid 30 min Tid i alt 30 min. Portioner: 2 Bedste sæson: Velegnet hele året

Ingredienser

Sådan gør du

  1. Hæld lidt vand på en pande. Optø spinaten under låg i 5-10 minutter på mellem varme.

  2. Hæld 1 spsk. kokosolie på panden, og svits krydderier og bouillon, til bouillonen er opløst. Bland derefter de hakkede tomater i.

  3. Tilsæt den drænede majs, og smag til med salt og peber.

  4. Tilføj den drænede dåse med kogte kikærter og server. 

    Kan serveres ovenpå glutenfri pasta, ris, brede nudler, penne eller spaghetti.

For at få adgang til denne opskrift skal du være medlem af foreningen.

Opret dig nu, og få adgang til alle opskrifter samt alle øvrige medlemsfordele.

Bliv medlem

Er du allerede medlem?