Udskriftsindstillinger:

Indisk tomatgryde

Retter
Sværhedsgrad Begynder
Tid
Tilberedningstid: 30 min Tid i alt: 30 min.
Portioner 2
Bedste sæson Velegnet hele året
Ingredienser
  • 6-8 ruller frossen spinat
  • 1 dåser hakkede tomater
  • 1,5 garam masala (lav evt. din egen ved at kværne 2 spsk. hele spidskommen, 1 spsk. sorte peberkorn, 1 spsk. hele koriander, 8 stk. hel kardemomme, 5-10 hele nelliker, 1 spsk. stødt kanel)
  • 1 gurkemeje
  • 1 karry
  • 1 terning grønsagsbullion (Vær opmærksom på evt. allergener)
  • 1 dåser majs
  • Salt og peber
  • Kokosolie (til stegning)
Sådan gør du
  1. Hæld lidt vand på en pande. Optø spinaten under låg i 5-10 minutter på mellem varme.

  2. Hæld 1 spsk. kokosolie på panden, og svits krydderier og bouillon, til bouillonen er opløst. Bland derefter de hakkede tomater i.

  3. Tilsæt den drænede majs, og smag til med salt og peber.

  4. Tilføj den drænede dåse med kogte kikærter og server. 

    Kan serveres ovenpå glutenfri pasta, ris, brede nudler, penne eller spaghetti.