Ingefærkager
Dejlige småkager med ingefær. Et godt alternativ til de klassiske julesmåkager.
For at få adgang til denne opskrift skal du være medlem af foreningen.
Opret dig nu, og få adgang til alle opskrifter samt alle øvrige medlemsfordele.
Er du allerede medlem?
Ingefærkager
Ingredienser
Sådan gør du
-
Mel og sukker blandes.
-
Margarinen smuldres i melet.
-
Dejen tilsættes 2 tsk. friskrevet ingefær.
-
Dejen samles med kokosmælken og stilles herefter til afkøling, gerne i flere dage. Skal den bruges med det samme, kan den rulles let ud og dereftertrykkes flad med håndfladen.
Når du bruger Jyttemel, kan dejen godt være svær at rulle ud. Det gøres nemmest ved at lægge dejen imellem 2 lag bagepapir og så rulle derover. Vær opmærksom på, at der findes flere forskellige slags kokosmælk til meget forskellige priser. Enkelte kan indeholde mælkeprotein. Der er også forskellige fedtprocenter i kokosmælken. Til daglig kan man bruge den fedtfattige, men skal den for eksempel bruges til festmad, er de fede kokosmælk at foretrække. -
Kagerne udstikkes med et lille glas eller lignende. De pensles med kokosmælk og drysses med en blanding af sukker og kokosmælk.
-
Bages ved 200° i 5-8 minutter. Tages ud og afkøles.
For at få adgang til denne opskrift skal du være medlem af foreningen.
Opret dig nu, og få adgang til alle opskrifter samt alle øvrige medlemsfordele.
Er du allerede medlem?