Italienske mandelsmåkager

Ultranem småkageopskrift med kun fire ingredienser.

For at få adgang til denne opskrift skal du være medlem af foreningen.

Opret dig nu, og få adgang til alle opskrifter samt alle øvrige medlemsfordele.

Bliv medlem

Er du allerede medlem?

Italienske mandelsmåkager

Sværhedsgrad: Begynder Tilberedningstid 35 min Tid i alt 35 min. Portioner: 20 Bedste sæson: Velegnet hele året

Ingredienser

Sådan gør du

  1. Æggehviderne piskes helt stive.

  2. Den sigtede flormelis blandes med maizenamel og de revne mandler, og hældes skefuldevis i de stive hvider.

  3. Med to skeer afsætter man små mandelkager på bagepladen.

  4. De bages ved 160° i 15-20 min

For at få adgang til denne opskrift skal du være medlem af foreningen.

Opret dig nu, og få adgang til alle opskrifter samt alle øvrige medlemsfordele.

Bliv medlem

Er du allerede medlem?