Jødekager

Dejlig småkageklassiker - en sikker vinder til jul.

For at få adgang til denne opskrift skal du være medlem af foreningen.

Opret dig nu, og få adgang til alle opskrifter samt alle øvrige medlemsfordele.

Bliv medlem

Er du allerede medlem?

Jødekager

Sværhedsgrad: Begynder Forberedelsestid 30 min Tilberedningstid 8 min Hviletid 12 time Tid i alt 12 timer 38 min. Portioner: 30 Bedste sæson: Velegnet hele året

Ingredienser

Sådan gør du

  1. Smuldr margarinen i melet, og saml dejen med kokosmælken. 

    Vær opmærksom på, at der findes flere forskellige slags kokosmælk til meget forskellige priser. Enkelte kan indeholde mælkeprotein. Der er også forskellige fedtprocenter i kokosmælken. Til daglig kan man bruge den fedtfattige, men skal den for eksempel bruges til festmad, er de fede kokosmælk at foretrække.
  2. Lad dejen hvile koldt så længe som muligt. 

  3. Rul dejen ud og udstik med et lille glas eller lignende. 

  4. Pensles med kokosmælk og drysses med kanelsukker.

  5. Bag ved 200 grader i 5-8 minutter.

For at få adgang til denne opskrift skal du være medlem af foreningen.

Opret dig nu, og få adgang til alle opskrifter samt alle øvrige medlemsfordele.

Bliv medlem

Er du allerede medlem?