Udskriftsindstillinger:

Jødekager

Retter ,
Sværhedsgrad Begynder
Tid
Forberedelsestid: 30 min Tilberedningstid: 8 min Hviletid: 12 time Tid i alt: 12 timer 38 min.
Portioner 30
Bedste sæson Velegnet hele året
Ingredienser
  • 200 gram mælkefri margarine
  • 200 gram Jyttemel eller hvedemel
  • 3 spiseskeer kokosmælk
  • kanelsukker (til pensling)
Sådan gør du
  1. Smuldr margarinen i melet, og saml dejen med kokosmælken. 

    Vær opmærksom på, at der findes flere forskellige slags kokosmælk til meget forskellige priser. Enkelte kan indeholde mælkeprotein. Der er også forskellige fedtprocenter i kokosmælken. Til daglig kan man bruge den fedtfattige, men skal den for eksempel bruges til festmad, er de fede kokosmælk at foretrække.
  2. Lad dejen hvile koldt så længe som muligt. 

  3. Rul dejen ud og udstik med et lille glas eller lignende. 

  4. Pensles med kokosmælk og drysses med kanelsukker.

  5. Bag ved 200 grader i 5-8 minutter.