Kakaokage til klassens time

En klassiker til klassens time, børnefødselsdage eller bare en hyggelig aften foran fjernsynet.

For at få adgang til denne opskrift skal du være medlem af foreningen.

Opret dig nu, og få adgang til alle opskrifter samt alle øvrige medlemsfordele.

Bliv medlem

Er du allerede medlem?

Kakaokage til klassens time

Sværhedsgrad: Begynder Forberedelsestid 20 min Tilberedningstid 35 min Tid i alt 55 min. Portioner: 15 Bedste sæson: Velegnet hele året

Ingredienser

Kagen

Sådan gør du

Kagen

  1. Sæt ovnen til 175 grader. Smelt kokosolien. Lad den køle lidt af.

  2. Smør formen med kokosolie. Pisk æg (eller kikærtevand) og sukker sammen i en skål. Rør resten af ingredienserne i sammen med kokosolien, til dejen er glat.

  3. Hæld dejen i formen. Bag kagen i 30-35 minutter. 

  4. Smelt chokoladen på kagen, når den kommer ud af ovnen, og fordel den. Lad kagen køle af, inden du skærer den ud.

For at få adgang til denne opskrift skal du være medlem af foreningen.

Opret dig nu, og få adgang til alle opskrifter samt alle øvrige medlemsfordele.

Bliv medlem

Er du allerede medlem?