Kalkunfrikadeller

Et godt alternativ til den klassiske frikadelle med flæskekød. Som de fleste andre frikadeller er denne også lækker kold.

For at få adgang til denne opskrift skal du være medlem af foreningen.

Opret dig nu, og få adgang til alle opskrifter samt alle øvrige medlemsfordele.

Bliv medlem

Er du allerede medlem?

Kalkunfrikadeller

Sværhedsgrad: Begynder Forberedelsestid 30 min Tilberedningstid 30 min Tid i alt 1 time Portioner: 4 Bedste sæson: Velegnet hele året

Ingredienser

Sådan gør du

  1. Kødet røres sammen med mel, salt, peber og væde.

  2. Løget og guleroden rives fint og tilsættes.

  3. Persillen skylles og hakkes meget fint og tilsættes.

  4. Farsen trækker cirka ½ time inden den anvendes.

  5. Steges som almindelige frikadeller.

For at få adgang til denne opskrift skal du være medlem af foreningen.

Opret dig nu, og få adgang til alle opskrifter samt alle øvrige medlemsfordele.

Bliv medlem

Er du allerede medlem?