Kammerjunkere

Kammerjunkeren er et nærmest obligatorisk tilbehør til din sommerkoldskål. Mums!

For at få adgang til denne opskrift skal du være medlem af foreningen.

Opret dig nu, og få adgang til alle opskrifter samt alle øvrige medlemsfordele.

Bliv medlem

Er du allerede medlem?

Sværhedsgrad: Begynder Tilberedningstid 20 min Tid i alt 20 min. Portioner: 4 Bedste sæson: Velegnet hele året

Ingredienser

Sådan gør du

  1. Ingredienserne blandes godt, æltes og trilles til lange stænger, der deles i små kugler på størrelse med en valnød.

  2. Bages ved 220º i ca. 10 min.

  3. Før kuglerne bliver kolde, skæres de igennem og ristes ved svag varme (190º).

    Vær opmærksom på, at kuglerne kan være meget porøse at skære over, hvis du har brugtJyttemel. Så vær forsigtig.

For at få adgang til denne opskrift skal du være medlem af foreningen.

Opret dig nu, og få adgang til alle opskrifter samt alle øvrige medlemsfordele.

Bliv medlem

Er du allerede medlem?