Udskriftsindstillinger:

Kammerjunkere

Sværhedsgrad Begynder
Tid
Tilberedningstid: 20 min Tid i alt: 20 min.
Portioner 4
Bedste sæson Velegnet hele året
Ingredienser
  • 75 gram sukker
  • 300 gram jyttemel
  • 150 gram mælkefri margarine
  • 1 Deciliter væde (vand, mælk eller plantemælk)
  • 2 teskeer bagepulver
  • 1 teskeer vaniljesukker
  • 0,5 teskeer kardemomme
Sådan gør du
  1. Ingredienserne blandes godt, æltes og trilles til lange stænger, der deles i små kugler på størrelse med en valnød.

  2. Bages ved 220º i ca. 10 min.

  3. Før kuglerne bliver kolde, skæres de igennem og ristes ved svag varme (190º).

    Vær opmærksom på, at kuglerne kan være meget porøse at skære over, hvis du har brugtJyttemel. Så vær forsigtig.