Kanelsnegle
Der er intet som en lun kanelsneg. Alle kan lide den, og den kan serveres ved hver en lejlighed.
For at få adgang til denne opskrift skal du være medlem af foreningen.
Opret dig nu, og få adgang til alle opskrifter samt alle øvrige medlemsfordele.
Er du allerede medlem?
Kanelsnegle
Ingredienser
Sådan gør du
-
Mel, margarine, vand, bagepulver og sukker æltes til en elastisk og smidig dej.
-
Dejen rulles til to pølser, der rulles flade.
-
Fyldet røres og smøres på.
-
Dejen rulles på den bredeste led, som skæres i 15 skiver, lægges på plade og trykkes lidt flade.
-
Bages ved 200º i cirka 10 minutter.
-
Når sneglene er kolde kommes glasur på.
For at få adgang til denne opskrift skal du være medlem af foreningen.
Opret dig nu, og få adgang til alle opskrifter samt alle øvrige medlemsfordele.
Er du allerede medlem?