Udskriftsindstillinger:

Kanelsnegle

Sværhedsgrad Begynder
Tid
Tilberedningstid: 35 min Tid i alt: 35 min.
Portioner 15
Bedste sæson Velegnet hele året
Ingredienser
  • 150 gram mælkefri margarine
  • 250 gram mel (som tåles)
  • 1 Deciliter vand
  • 3 teskeer bagepulver
  • 3 teskeer sukker
  • 1 teskeer kanel
  • 1 teskeer vaniljesukker
Sådan gør du
  1. Mel, margarine, vand, bagepulver og sukker æltes til en elastisk og smidig dej.

  2. Dejen rulles til to pølser, der rulles flade.

  3. Fyldet røres og smøres på.

  4. Dejen rulles på den bredeste led, som skæres i 15 skiver, lægges på plade og trykkes lidt flade.

  5. Bages ved 200º i cirka 10 minutter.

  6. Når sneglene er kolde kommes glasur på.