Karrysalat

Frisk karrysalat til frokostbordet eller madpakken.

For at få adgang til denne opskrift skal du være medlem af foreningen.

Opret dig nu, og få adgang til alle opskrifter samt alle øvrige medlemsfordele.

Bliv medlem

Er du allerede medlem?

Sværhedsgrad: Begynder Forberedelsestid 20 min Tid i alt 20 min. Portioner: 5 Bedste sæson: Velegnet hele året

Ingredienser

Sådan gør du

  1. Bland mayonnaise, sennep og karry i en stor skål.

  2. Hak cornichoner, kapers og rødløg fint, skær æblerne og eventuelt æggene i tern, og hæld dem i skålen

    Hvis du kan tåle æg, kan du her vælge at tilføje to kogte æg skåret i tern.
  3. Smag til med salt og peber, og juster eventuelt smagen med lidt citronsaft.

For at få adgang til denne opskrift skal du være medlem af foreningen.

Opret dig nu, og få adgang til alle opskrifter samt alle øvrige medlemsfordele.

Bliv medlem

Er du allerede medlem?