Karrysild

Sildefileter med frisk og syrlig karrysalat – en klassiker på frokostbordet.

For at få adgang til denne opskrift skal du være medlem af foreningen.

Opret dig nu, og få adgang til alle opskrifter samt alle øvrige medlemsfordele.

Bliv medlem

Er du allerede medlem?

Karrysild

Sværhedsgrad: Begynder Forberedelsestid 15 min Tid i alt 15 min. Portioner: 3 Bedste sæson: Velegnet hele året

Ingredienser

Sådan gør du

  1. Smag mayonnaisen til med karry, salt og peber.

  2. Rør æbler, asier og løg i karrycremen.

  3. Servér karrysalaten til sild på et stykke godt rugbrød som tåles, og pynt med karse og hakkede rødløg

For at få adgang til denne opskrift skal du være medlem af foreningen.

Opret dig nu, og få adgang til alle opskrifter samt alle øvrige medlemsfordele.

Bliv medlem

Er du allerede medlem?