Kartoffelsuppe

Nemt og klassisk tilbehør til aftensmaden.

For at få adgang til denne opskrift skal du være medlem af foreningen.

Opret dig nu, og få adgang til alle opskrifter samt alle øvrige medlemsfordele.

Bliv medlem

Er du allerede medlem?

Kartoffelsuppe

Sværhedsgrad: Begynder Tilberedningstid 25 min Tid i alt 25 min. Portioner: 2 Bedste sæson: Velegnet hele året

Ingredienser

Sådan gør du

  1. Rens porren, og skær den i grove bidder.

  2. Skræl kartofler og gulerødder. Skær dem i mindre stykker.

  3. Opvarm olien i en gryde. Svits porrerne i to minutter under omrøring. Tilsæt kartofler, gulerødder og bouillon.

  4. Kog det hele i 15 minutter, til kartoflerne og gulerødderne er møre. Blend suppen med en stavblender, eller mos den med en kartoffelmoser, og smag til med salt og
    peber.

For at få adgang til denne opskrift skal du være medlem af foreningen.

Opret dig nu, og få adgang til alle opskrifter samt alle øvrige medlemsfordele.

Bliv medlem

Er du allerede medlem?