Udskriftsindstillinger:

Kartoffelsuppe

Retter , ,
Sværhedsgrad Begynder
Tid
Tilberedningstid: 25 min Tid i alt: 25 min.
Portioner 2
Bedste sæson Velegnet hele året
Ingredienser
  • 1 porre
  • 0,5 kilogram kartofler
  • 400 gram gulerødder
  • 1 spiseskeer olie
  • 1 liter grøntsagsbouillon (tjek for ingredienser, da bouillon kan indeholde allergener)
Sådan gør du
  1. Rens porren, og skær den i grove bidder.

  2. Skræl kartofler og gulerødder. Skær dem i mindre stykker.

  3. Opvarm olien i en gryde. Svits porrerne i to minutter under omrøring. Tilsæt kartofler, gulerødder og bouillon.

  4. Kog det hele i 15 minutter, til kartoflerne og gulerødderne er møre. Blend suppen med en stavblender, eller mos den med en kartoffelmoser, og smag til med salt og
    peber.