Klassiske fiskefrikadeller

Nyd en varm fiskefrikadelle sammen med en god kartoffelsalat eller forsøg dig med en kold frikadelle med rugbrød og remulade.

For at få adgang til denne opskrift skal du være medlem af foreningen.

Opret dig nu, og få adgang til alle opskrifter samt alle øvrige medlemsfordele.

Bliv medlem

Er du allerede medlem?

Sværhedsgrad: Begynder Forberedelsestid 20 min Tilberedningstid 25 min Tid i alt 45 min. Portioner: 4 Bedste sæson: Velegnet hele året

Ingredienser

Sådan gør du

  1. Fiskekødet hakkes igennem en kødhakker sammen med salt og peber.

  2. Melet tilsættes, og æggehviderne æltes i farsen.

  3. Væden tilsættes lidt efter lidt.

  4. Farsen skal røres meget godt.

  5. Steges i mælkefri margarine i cirka 5-7 minutter

For at få adgang til denne opskrift skal du være medlem af foreningen.

Opret dig nu, og få adgang til alle opskrifter samt alle øvrige medlemsfordele.

Bliv medlem

Er du allerede medlem?