Koldskål

Forfriskende og allergivenlig koldskål. Nyd med friskejordbær, kammerjunker eller müsli.

For at få adgang til denne opskrift skal du være medlem af foreningen.

Opret dig nu, og få adgang til alle opskrifter samt alle øvrige medlemsfordele.

Bliv medlem

Er du allerede medlem?

Koldskål

Sværhedsgrad: Begynder Tilberedningstid 30 min Tid i alt 30 min. Portioner: 1 Bedste sæson: Velegnet hele året

Ingredienser

Koldskål

Kagecreme (giver ca. 340 gram)

Sådan gør du

Kagecreme

  1. Rør alle ingredienser sammen i en lille gryde, og bring cremen i kog under omrøring.

    Vær opmærksom på, at der findes flere forskellige slags kokosmælk til meget forskellige priser. Enkelte kan indeholde mælkeprotein. Der er også forskellige fedtprocenter i kokosmælken. Til daglig kan man bruge den fedtfattige, men skal den for eksempel bruges til festmad, er de fede kokosmælk at foretrække.
  2. Når cremen har kogt i 1-2 minutter, køles den lidt af inden brug.

Koldskål

  1. Pisk kagecremen sammen med sirup og citronskal.

  2. I en anden skål piskes vegetabilsk ”mælk”, kokosmælk, vaniljepulver og citronsaft sammen (dette vil skille og har en konsistens som kærnemælk)

  3. Pisk væsken sammen med kagecremen. Afkøl før servering.

For at få adgang til denne opskrift skal du være medlem af foreningen.

Opret dig nu, og få adgang til alle opskrifter samt alle øvrige medlemsfordele.

Bliv medlem

Er du allerede medlem?