Krydderiboller

Flotte boller med smag af efterår og et hint af æble, ingefær, kardemomme og kanel.

For at få adgang til denne opskrift skal du være medlem af foreningen.

Opret dig nu, og få adgang til alle opskrifter samt alle øvrige medlemsfordele.

Bliv medlem

Er du allerede medlem?

Sværhedsgrad: Begynder Tilberedningstid 40 min Tid i alt 40 min. Portioner: 10 Bedste sæson: Velegnet hele året

Ingredienser

Sådan gør du

  1. Gæren udrøres med lidt af vandet.

  2. De tørre ingredienser blandes.

  3. Æblet rives og blandes med gær, olie, vand og æblemos.

  4. Det hele røres sammen til dejen opnår konsistens som en tyk og lidt tung sandkagedej.

  5. Dejen kommes i papirs- eller metalforme, en stor spsk. i hver.

  6. Stilles til hævning et lunt sted i 10 - 15 minutter og bages ved 210° i ca. 10 - 15 minutter.

    Smager dejligt lune, med mælkefri margarine. Fedtstoffet fremhæver krydderismagen. Bollerne kan fryses, men de skal lunes ved servering, da de ellers let smuldrer.

For at få adgang til denne opskrift skal du være medlem af foreningen.

Opret dig nu, og få adgang til alle opskrifter samt alle øvrige medlemsfordele.

Bliv medlem

Er du allerede medlem?