Kylling i grønt

En nem og lækker tøm-køleskabet-ret, som vil falde i de flestes smag.

For at få adgang til denne opskrift skal du være medlem af foreningen.

Opret dig nu, og få adgang til alle opskrifter samt alle øvrige medlemsfordele.

Bliv medlem

Er du allerede medlem?

Kylling i grønt

Sværhedsgrad: Begynder Tilberedningstid 20 min Tid i alt 20 min. Portioner: 2 Bedste sæson: Velegnet hele året

Ingredienser

Sådan gør du

  1. Skær gulerod, squash og agurk i tern. Skær også kyllingebryst i tern på et andet skærebræt. Hak spidskål groft.

  2. Varm olien i en pande, og steg løg og hvidløg, til de er gennemsigtige.

  3. Tilføj kyllingekød til panden, og svits til næsten gennemstegt.

  4. Opløs bouillon i de kogende vand, og hæld det på panden. Tilføj gulerod, squash og agurk, og steg til gulerødderne er møre. 

  5. Hæld spidskål over, og rør rundt, til spidskålen er blevet lidt blød. Smag til med salt og peber.

For at få adgang til denne opskrift skal du være medlem af foreningen.

Opret dig nu, og få adgang til alle opskrifter samt alle øvrige medlemsfordele.

Bliv medlem

Er du allerede medlem?