Lammefrikadeller med hvidløg og basilikum

Frikadeller af hakket lammekød og godt med hvidløg og krydderier. En opskrift, der skal prøves, hvis du er kørt træt i den klassiske frikadelle.

For at få adgang til denne opskrift skal du være medlem af foreningen.

Opret dig nu, og få adgang til alle opskrifter samt alle øvrige medlemsfordele.

Bliv medlem

Er du allerede medlem?

Lammefrikadeller med hvidløg og basilikum

Sværhedsgrad: Begynder Tilberedningstid 30 min Hviletid 120 min Tid i alt 2 timer 30 min. Portioner: 4 Bedste sæson: Velegnet hele året

Ingredienser

Sådan gør du

  1. Kødet røres sammen i en skål.

  2. Hirseflagerne tilsættes sammen med æg, olie og vand. 

    Vandmængden kan variere alt afhængig af hirseflagernes og kødets konsistens, men vær lidtforsigtig med vandet i starten.
  3. Herefter tilsættes de pressede hvidløg, basilikum, rødløg og kartoffelmel.

  4. Lad farsen hvile et par timer inden brug.

  5. Frikadellerne steges i vindruekerneolie.

For at få adgang til denne opskrift skal du være medlem af foreningen.

Opret dig nu, og få adgang til alle opskrifter samt alle øvrige medlemsfordele.

Bliv medlem

Er du allerede medlem?