Linse-kartoffelsuppe
Sund og nærende suppe med masser af fyld. De røde linser giver suppen et højt proteinindhold.
For at få adgang til denne opskrift skal du være medlem af foreningen.
Opret dig nu, og få adgang til alle opskrifter samt alle øvrige medlemsfordele.
Er du allerede medlem?
Linse-kartoffelsuppe
Ingredienser
Sådan gør du
-
Kartoflerne skrælles og skæres i små stykker. De lægges i en skål med koldt vand, til de skal bruges.
-
Løget skæres i små stykker og brunes i olie. Lad det stege lidt uden at brune.
-
Herefter kommes de afdryppede kartofler og timian i og steger med i nogle minutter - uden at brune.
-
Tilsæt linserne og kom vand ved, så det dækker godt. Lad det hele småkoge i ½ - l time, til det er mørt.
-
Smag til med presset hvidløg, salt og peber.
For at få adgang til denne opskrift skal du være medlem af foreningen.
Opret dig nu, og få adgang til alle opskrifter samt alle øvrige medlemsfordele.
Er du allerede medlem?