Udskriftsindstillinger:

Linseragout

Retter , ,
Sværhedsgrad Begynder
Tid
Tilberedningstid: 38 min Tid i alt: 38 min.
Portioner 4
Bedste sæson Velegnet hele året
Ingredienser
  • 0,5 liter grøntsagsfond (evt. af bouillonterning)
  • 0,25 rødkål
  • 1 rødøg
  • 2 guelrødder
  • 2 bladselleri (hvis tåles)
  • 160 gram linser (efter eget valg)
  • 1 teskeer timian
  • 2 spiseskeer olivenolie
  • 3,5 spiseskeer balsamicoeddike
  • Salt og peber (efter smag)
  • 2 fed hvidløg
Sådan gør du
  1. Varm lidt olivenolie i en gryde og sauter grofthakket løg og rødkål i to minutter.

  2. Tilsæt balsamicoeddike og lad det simre i to min.

  3. Hak resten af ingredienserne i mundrette stykker og tilføj dem til retten.

  4. Lad det simre under om-røring i ca. 20 min.

    Server retten rygende varm med et godt stykke brød til.