Madpandekager
Lækre madpandekager, der bare venter på at blive propfyldt med det lækreste fyld.
For at få adgang til denne opskrift skal du være medlem af foreningen.
Opret dig nu, og få adgang til alle opskrifter samt alle øvrige medlemsfordele.
Er du allerede medlem?
Madpandekager
Ingredienser
Sådan gør du
-
Alle ingredienser piskes sammen og bages til pandekager.
Beregn cirka ½ dl. dej pr. pandekage. -
Pandekagerne kan fyldes med forskellige ingredienser.
For eksempel kan man på pandekagen lægge en hel stor skive skinke, herover agurke- og tomatskiver. Pandekagen rulles sammen. Man kan også lægge et lag råkost, bestående af revet gulerod, rosiner og lidt hakket nødder eller torskerogn rørt op med kogte, kolde kartofler og agurk. Andre alternativer er tun blandet med radiser, purløg og hakket æg eller hakket hårdkogt æg, 2 mosede avocado 1 spsk. citronsaft, 1 spsk. olivenolie,salt.
For at få adgang til denne opskrift skal du være medlem af foreningen.
Opret dig nu, og få adgang til alle opskrifter samt alle øvrige medlemsfordele.
Er du allerede medlem?