Mælkefri yoghurt

Mangler du ny inspiration til morgenmaden? Så prøv denne mælkefri yoghurt. Den kan toppes med lige det, du har lyst til.

For at få adgang til denne opskrift skal du være medlem af foreningen.

Opret dig nu, og få adgang til alle opskrifter samt alle øvrige medlemsfordele.

Bliv medlem

Er du allerede medlem?

Mælkefri yoghurt

Sværhedsgrad: Begynder Tilberedningstid 8 time Tid i alt 8 timer Portioner: 4 Bedste sæson: Velegnet hele året

Ingredienser

Sådan gør du

  1. Blend kokosmælk, johannesbrødkernemel og sirup/honning i en blender.

    Vær opmærksom på, at der findes flere forskellige slags kokosmælk til meget forskellige priser. Enkelte kan indeholde mælkeprotein. Der er også forskellige fedtprocenter i kokosmælken. Til daglig kan man bruge den fedtfattige, men skal den for eksempel bruges til festmad, er de fede kokosmælk at foretrække.
  2. Åbn kapslerne med mælkesyrebakterier og hæld pulveret i blenderen. Blend igen. 

  3. Hæld yoghurten i en voks med låg, og sæt boksen (med låget løst) over en lun varmekilde på ca. 25-30 grader i ca. otte timer.

  4. Sæt låget på boksen, og ryst den godt, inden den sættes på køl. 

  5. Når yoghurten er kold, kan den serveres med toppings efter eget valg. Den kan holde sig op til syv dage på køl.

For at få adgang til denne opskrift skal du være medlem af foreningen.

Opret dig nu, og få adgang til alle opskrifter samt alle øvrige medlemsfordele.

Bliv medlem

Er du allerede medlem?