Udskriftsindstillinger:

Marcipankage – svampet og lækker

Retter , , ,
Sværhedsgrad Begynder
Tid
Tilberedningstid: 35 min Tid i alt: 35 min.
Portioner 7
Bedste sæson Velegnet hele året
Ingredienser
  • 1 banan
  • 150 gram marcipan
  • 70 gram jyttemel
  • 75 gram mælkefri margarine
  • 150 gram kolde, kogte kartofler
  • 10 gram kakao
  • 55 gram flormelis
  • 1 Deciliter jasminte (færdigbrygget)
  • 2 teskeer bagepulver
Sådan gør du
  1. Kartoflerne moses sammen med bananen.

  2. Margarinen kommes i, og der røres til dejen er godt lind.

  3. Herefter tilsættes kakao og florsukker.

  4. Marcipan rives på rivejern og røres i.

  5. Jasminteen tilsættes sammen med Jyttemel og bagepulver.

  6. Dejen kommes i en smurt springform og bages ved 200° i 15-20 min.

    Når kagen er afkølet, vippes den ud på et fad og overtrækkes med chokolade (evt. mælkefri). Pyntes med karamelliserede mandler.