Marineret kylling med asiatiske krydderier
For at få adgang til denne opskrift skal du være medlem af foreningen.
Opret dig nu, og få adgang til alle opskrifter samt alle øvrige medlemsfordele.
Er du allerede medlem?
Marineret kylling med asiatiske krydderier
Ingredienser
Sådan gør du
-
Rens kødet for eventuelle sener og skær det i smalle strimler.
-
Knus den hvide ende af citrongræsset og skær det i tynde skiver.
-
Citrongræsskiverne kommes i en stor skål sammen med limesaft, kokosmælk, sukker, koriander, soja, olie, hvidløg, kommenfrø, ingefær og sambal oelek.
-
Bland kyllingestykkerne i denne marinade, dæk skålen med plastfolie og stil den i køleskab i nogle timer eller gerne natten over. Vend kødet af og til.
-
Tag kyllingestykkerne op og gem marinaden.
-
Grill kyllingestykkerne i ovnen på en kold smurt plade - ca. 4 min. på hver side, eller til stykkerne er gyldne og gennemstegte.
Pensl med marinaden under grilningen.
For at få adgang til denne opskrift skal du være medlem af foreningen.
Opret dig nu, og få adgang til alle opskrifter samt alle øvrige medlemsfordele.
Er du allerede medlem?