Marineret kylling med asiatiske krydderier

De asiatiske smage går fantastisk til kylling - og denne ret er ingen undtagelse. En sikker vinder, hvis du skal have gæster!

For at få adgang til denne opskrift skal du være medlem af foreningen.

Opret dig nu, og få adgang til alle opskrifter samt alle øvrige medlemsfordele.

Bliv medlem

Er du allerede medlem?

Marineret kylling med asiatiske krydderier

Sværhedsgrad: Begynder Tilberedningstid 35 min Hviletid 120 min Tid i alt 2 timer 35 min. Portioner: 8 Bedste sæson: Velegnet hele året

Ingredienser

Sådan gør du

  1. Rens kødet for eventuelle sener og skær det i smalle strimler.

  2. Knus den hvide ende af citrongræsset og skær det i tynde skiver.

  3. Citrongræsskiverne kommes i en stor skål sammen med limesaft, kokosmælk, sukker, koriander, soja, olie, hvidløg, kommenfrø, ingefær og sambal oelek.

  4. Bland kyllingestykkerne i denne marinade, dæk skålen med plastfolie og stil den i køleskab i nogle timer eller gerne natten over. Vend kødet af og til.

  5. Tag kyllingestykkerne op og gem marinaden.

  6. Grill kyllingestykkerne i ovnen på en kold smurt plade - ca. 4 min. på hver side, eller til stykkerne er gyldne og gennemstegte.

    Pensl med marinaden under grilningen.

For at få adgang til denne opskrift skal du være medlem af foreningen.

Opret dig nu, og få adgang til alle opskrifter samt alle øvrige medlemsfordele.

Bliv medlem

Er du allerede medlem?