Müslicrunch
Sprød mûsli bagt i ovnen – lige til at kombinere med din favorit mælkedrik eller yoghurt. Top gerne med årstidens friske bær.
For at få adgang til denne opskrift skal du være medlem af foreningen.
Opret dig nu, og få adgang til alle opskrifter samt alle øvrige medlemsfordele.
Er du allerede medlem?
Müslicrunch
Ingredienser
Sådan gør du
-
Hæld havregryn, hel quinoa og hirseflager på et stykke bagepapir på en bageplade.
-
Rist grynene i 10 minutter ved 150 grader. Rør rundt i dem undervejs.
-
Hæld mandler og cashewnødder over, og rist dem med i 5-10 minutter mere. Rør stadig undervejs.
-
Tag bagepladen ud, og rør det hele sammen med honning/sirup i en skål.
-
Lad det køle af, og hæld müslicrunchen på en dåse med tætsluttende låg.
For at få adgang til denne opskrift skal du være medlem af foreningen.
Opret dig nu, og få adgang til alle opskrifter samt alle øvrige medlemsfordele.
Er du allerede medlem?