Udskriftsindstillinger:

Müslicrunch

Retter ,
Sværhedsgrad Begynder
Tid
Tilberedningstid: 25 min Tid i alt: 25 min.
Portioner 2
Bedste sæson Velegnet hele året
Ingredienser
  • 1 Deciliter grovvalsede havregryn
  • 0,5 Deciliter hel quinoa, hirse eller boghvede
  • 0,5 Deciliter hirseflager eller boghvedeflager
  • 0,5 Deciliter hakkede mandler eller solsikkekerneser
  • 0,5 Deciliter hakkede cashewnødder eller græskarkerner
  • 4-5 spiseskeer honning eller ahornsirup
Sådan gør du
  1. Hæld havregryn, hel quinoa og hirseflager på et stykke bagepapir på en bageplade.

  2. Rist grynene i 10 minutter ved 150 grader. Rør rundt i dem undervejs.

  3. Hæld mandler og cashewnødder over, og rist dem med i 5-10 minutter mere. Rør stadig undervejs.

  4. Tag bagepladen ud, og rør det hele sammen med honning/sirup i en skål.

  5. Lad det køle af, og hæld müslicrunchen på en dåse med tætsluttende låg.