Nøddefri finskbrød

Dejlig småkageklassiker - en sikker vinder til jul og andre højtider.

For at få adgang til denne opskrift skal du være medlem af foreningen.

Opret dig nu, og få adgang til alle opskrifter samt alle øvrige medlemsfordele.

Bliv medlem

Er du allerede medlem?

Sværhedsgrad: Begynder Forberedelsestid 35 min Tilberedningstid 20 min Hviletid 15 min Tid i alt 1 time 10 min. Portioner: 30 Bedste sæson: Velegnet hele året

Ingredienser

Sådan gør du

  1. Bland melet med sukker, ælt mælkefri margarine i til det er fast, saml til sidst med vandet.

  2. Lad dejen hvile koldt i 30 min.

  3. Del dejen i fire og rulden ud til pølser på 30 cm. (er lidt svært pga. konsistensen af den mælkefri margarine, men det kan lade sig gøre).

  4. Skær stængerne ud i tynde/passende skiver og tryk dem lidt flade med fingeren til ca. 1 cm. tykkelse.

  5. Sættes på en bageplade beklædt med bagepapir og pensles med vand og put drys på.

  6. Bag kagerne på næstnederste rille ved 180 grader i ca. 8-10 min. alt efter hvordan ens ovn er, de er færdige, når de er blevet lidt lysebrune.

  7. Køles lidt af på pladen og flyttes over på rist, hvor de køler helt af

For at få adgang til denne opskrift skal du være medlem af foreningen.

Opret dig nu, og få adgang til alle opskrifter samt alle øvrige medlemsfordele.

Bliv medlem

Er du allerede medlem?