Nøddefri marcipan

Selvom du har allergi over for nødder, skal du ikke snydes for marcipan til julens festligheder.

For at få adgang til denne opskrift skal du være medlem af foreningen.

Opret dig nu, og få adgang til alle opskrifter samt alle øvrige medlemsfordele.

Bliv medlem

Er du allerede medlem?

Sværhedsgrad: Begynder Tilberedningstid 30 min Hviletid 5 time Tid i alt 5 timer 30 min. Portioner: 1 Bedste sæson: Velegnet hele året

Ingredienser

Sådan gør du

  1. Tilføj smør og mel til en gryde med lidt vand. Afbag indtil massen er tyk og slipper gryden. 

  2. Opbagningen skal køle helt af. Lav det fx om aftenen, og stil det i køleskabet til næste dag (kom låg på, så det ikke tørrer ud).

  3. Når afbagningen er helt kold, tilsættes mandelessens efter behag.

  4. Bland/ælt flormelis i lidt ad gangen. Massen skal være tilpas jævn og fast at arbejde med.

For at få adgang til denne opskrift skal du være medlem af foreningen.

Opret dig nu, og få adgang til alle opskrifter samt alle øvrige medlemsfordele.

Bliv medlem

Er du allerede medlem?