Oksefrikadeller

Frikadeller af hakket oksekød er et lækkert alternativ til den klassiske frikadelle med flæskefars.

For at få adgang til denne opskrift skal du være medlem af foreningen.

Opret dig nu, og få adgang til alle opskrifter samt alle øvrige medlemsfordele.

Bliv medlem

Er du allerede medlem?

Oksefrikadeller

Sværhedsgrad: Begynder Tilberedningstid 20 min Hviletid 20 min Tid i alt 40 min. Portioner: 4 Bedste sæson: Velegnet hele året

Ingredienser

Sådan gør du

  1. Hak soltørrede tomater og hvidløg fint.

  2. Rør oksekød, Jyttemel, salt og peber og vand sammen til en fars.

  3. Tilsæt soltørrede tomater og hvidløg.

  4. Lad farsen hvile i 20 min.

  5. Form farsen til frikadeller og steg dem i olie ved middel varme

For at få adgang til denne opskrift skal du være medlem af foreningen.

Opret dig nu, og få adgang til alle opskrifter samt alle øvrige medlemsfordele.

Bliv medlem

Er du allerede medlem?