Udskriftsindstillinger:

Oksefrikadeller

Retter
Sværhedsgrad Begynder
Tid
Tilberedningstid: 20 min Hviletid: 20 min Tid i alt: 40 min.
Portioner 4
Bedste sæson Velegnet hele året
Ingredienser
  • 500 gram hakket oksekød
  • 30 gram jyttemel
  • 20 gram soltørrede tomater
  • 1 Deciliter vand
  • Salt og peber (efter smag)
  • Olie ((som tåles) til stegning)
  • 2 fed hvidløg
Sådan gør du
  1. Hak soltørrede tomater og hvidløg fint.

  2. Rør oksekød, Jyttemel, salt og peber og vand sammen til en fars.

  3. Tilsæt soltørrede tomater og hvidløg.

  4. Lad farsen hvile i 20 min.

  5. Form farsen til frikadeller og steg dem i olie ved middel varme