Papas arrugadas – Saltkartofler fra De Kanariske Øer

Små, rynkede kartofler med et saltet bid. Perfekt til tapas og et godt alternativ til de klassiske danske kartoffelretter.

For at få adgang til denne opskrift skal du være medlem af foreningen.

Opret dig nu, og få adgang til alle opskrifter samt alle øvrige medlemsfordele.

Bliv medlem

Er du allerede medlem?

Papas arrugadas – Saltkartofler fra De Kanariske Øer

Sværhedsgrad: Begynder Forberedelsestid 5 min Tilberedningstid 15 min Tid i alt 20 min. Portioner: 2 Bedste sæson: Velegnet hele året

Ingredienser

Sådan gør du

  1. Læg de rensede kartofler i en gryde. Dæk dem med vandet, og bring dem i kog. 

  2. Når vandet koger tilsættes ½ dl salt. 

  3. Lad kartoflerne koge møre i ca. 15 minutter. 

  4. Når tiden er gået, hældes alt vandet på nær en lille centimeter i bunden fra. 

  5. Sæt gryden tilbage på kogepladen, ryst gryden i nogle minutter, så vandet koger væk, og saltet sætter sig på kartoflerne. 

  6. Serveres varme eller kolde med mojo rojo-sauce.

For at få adgang til denne opskrift skal du være medlem af foreningen.

Opret dig nu, og få adgang til alle opskrifter samt alle øvrige medlemsfordele.

Bliv medlem

Er du allerede medlem?